Hej flickor,


det blev en väldigt trevlig träff den 14 nov. där Brittmo Bernhardsson berättade och visade bilder med lite musik från Astri och Evert Taubes´s liv. Det såg ut som om alla var nöjda och hade en trevlig stund tillsammans.


Ni härliga flickor som bakar och skänker och lägger ner så mycket arbete för att föreningen skall hålla sig levande, så att vi kan hitta på saker tillsammans, ha någon förnöjelse då och då på våra träffar, STORT TACK. Nu ser vi fram emot att några fler kan baka till våra träffar, vi har många nya medlemmar som kanske vill vara med och "dra ett strå till stacken".


Som vi meddelade i förra ´avsnittet´ här på hemsidan, blev resultatet på vårt "Loppis" 4.875 kronor och nu har vi fått reda på resultatet från våra skänkta bakverk och medhjälpen med smörgåstillverkningen i caféterian samma dag, det inbringar 3.681 kronor och sammanlagt drygt 8.500 på den dagen till vår gemensamma kassa, heja våra tjejer......


Nästa träff är den 12 december, då blir det småbarn från förskolan som lussar för oss och lite jultema som brukar vara en trevlig och välbesökt träff. Då bakar vi inte, då blir det pepparkakor i stället.


Snälla anmäl er i god tid, vi beställer julsmörgås efter antal ca 1 vecka innan.Det var allt för idag.....


Var rädda om er och broddarna på


Solveig och styrelsen