Aktuell information
Hej alla flickor, nya och gamla,


inför träffen den 7 mars så blev det många överraskningar. Vi hade rekord av anmälningar inför en ´vanlig´ medlemsträff, 57 flickor ville komma. Tyvärr  så satte vintern med snöfall och halka käppar i hjulet för oss och vi som kämpade oss till Aftonstjärnan blev 30 st. Vi har stor respekt för alla som valde att stanna hemma då det hade gått ut varningar på radio och TV. Att ställa in var inget bra alternativ för oss då det kan vara svårt att nå ut till alla med så kort varsel, och kanske komma till en stängd port hade inte varit roligt för någon.


Listan för vårt jubileum kommer att cirkulera för en sen anmälan under  nästa träff  den 18 april men det är bra om man anmäler sig innan dess per tel eller mail . Om det finns allergi eller annat så meddela även detta i god tid.

De som tar sig till Önnereds Brygga via kommunala kommunikationer så är det anslutningsbuss nr 94 från Frölunda torg som gäller.


Betalning för vårt jubileum skall göras senast den 25 april, till  BG 412-7569,

gärna tidigare. Om det finns några tveksamheter runt jubiléet så tveka inte att höra  av er till Solveig eller någon annan i styrelsen.


Ni som är nya i vår förening, som inte har lämnat adress och telefonnummer samt ev. mailadress, ombeds göra detta snarast så att vi snabbt kan nå ut med viktig information

som gäller föreningen.                           Hälsningar


Solveig och styrelsen