Gammalt och Nytt - Gott och Blandat

December

Ja då har vi haft vår sista träff för 2015 och det blev vår Lucia/Julträff. Kanske blev den inte som vanligt, några kanske tyckte att förändringen var för stor. Att det inte blev något Luciatåg, med småflickorna som vi hade tänkt, var anledningen den att de inte kunde komma ifrån, den datum som var utsatt på medlemskorten för 2015 till den 8 december, även om de blev tillfrågade i god tid.

Att hitta alternativ var inte så lätt så nu blev det en helt annan variant i år men vi försöker väl med ett Luciatåg för nästa år, det är ju alltid mysigt med barnen och våra fina lucia/julsånger.

Nu har vårt första år i denna styrelse snart gått till ända, alla träffarna har varit första gången för oss och vi har tagit lärdom i mångt och mycket och tycker att vi har växt tillsammans på ett väldigt bra sätt. Vi hjälps åt med det mesta och vi har en fin kamratanda och det roliga är att vi har fått ett sådant fint gensvar av andra kamrater, som med att hjälpa till innan träffarna och positiviteten att vilja bilda en festkommitté där vi får lite hjälp med förslag på bussresor och andra aktiviteter, till glädje för oss alla.

Som de flesta säkert har sett så har Göteborg gjorts julfint igen, med alla ljus som gör det gråa så mycket vackrare och hjälper oss igenom den mörkaste tiden på året.

Nu ser vi fram emot ljusare tider igen och ett trevligt och positivt 2016 med många trevliga träffar med er alla Lindholmsflickor. Vi börjar ju med vårt årsmöte den 26 januari och efter det så kommer vår Yngve Holmqvist, den 15 mars för att berätta om Lindholmen då och nu. Hoppas att det blir en fin anslutning.

Tack för ett fantastiskt år tillsammans med er alla.

Önskar Er alla en riktigt    GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR


Styrelsen / Marita och Solveig