Gammalt och Nytt - Gott och Blandat

Februari 2016

Ett härligt nytt år ligger framför oss, med allt vad det kan innebära och innehålla……

Efter en grå och mild december där julen hade temperaturer som kunde mätas med en kall midsommar och det var synd om alla barn som mest önskade sig en vit jul, men nu har både ljuset och solen kommit tillbaka, ibland i alla fall. Vi fick rejält med snö i mitten på januari och nejden såg ut som ett vykort, men det varade inte länge.


Som det låter så är det väl nästan bestämt att skyskrapan Karlavagnstornet skall byggas och det visas i Älvrummet hur det kommer att se ut den dagen då allt står klart. Det var spännande att se att även en linbana mellan Järntorget och Wieselgrensplatsen är planerad, men även lite snopet att man själv antagligen inte hinner att få se hela härligheten……


Vi har haft vårt årsmöte tillsammans och vi var 46 medlemmar som träffades och vi hade en trevlig stund som vanligt.


Och vi har kommit in i februari och det ljusnar mer och mer och vissa dagar känns det vårlikt när det droppar från tak och stuprännor men det är en bra bit kvar av vintern kan vi förstå. Under tiden finns det massor av trevliga saker att hitta på, många av oss var och tittade på filmen ”En man som heter Ove” på Aftonstjärnan och det ledde både till skratt och tårar.


Den 15 mars har vi aktivitetsmöte och Yngve Holmqvist kommer och berättar om Lindholmen och vi hoppas att det blir många som kommer. Därefter har vi vårmötet i april då vi skall presentera vart vår-resan skall bära hän, samtidigt som man får teckna sig för att resa med.


Fram tills dess - var rädda om er.


Hälsningar Marita och Solveig